Referenser


Köksrenovering med hjälp av Christer Nilsson på CN’s GOLV & KAKEL AB

Vi tittade sedan en tid på alternativa sätt att förnya vårt kök, på El-Giganten fick vi ett förslag som vi blev intresserade av. El-Gigantens säljare rekommenderade oss att ta in en offert från Christer. Christer kom hem till oss och vi pratade köksalternativ, Christer mätte också upp vårt kök med laser så att alla mått blev exakta. Vi tyckte bra om honom, han gav ett seriöst och kunnigt intryck. Senare fick vi en offert som visade vad de olika delarna skulle kosta. Christer hade då haft kontakt med elektriker, målare och vvs:are, så alla delar fanns med i offerten. Christer åtog sig att projektleda arbetet. Vi tog också in offerter på liknande sätt från andra leverantörer. Självklart hade vi också fått en offert på själva köket med vitvaror från El-Giganten. Vi valde ett Epoq kök och Christer med kollegor att hantera installationen.
Efter att ha rivit ut det gamla köket, lagt nytt parkettgolv och bytt ut taket i kök och hall kom installationen av det nya köket igång. Taket behövde bytas för att integreras med hallens tak då dessa utrymmen integrerades och försågs med spottar. Här stötte vi på svårigheter då taken hade olika höjd och delvis hängde ned. Här liksom vid andra problem som uppstod visade Christer att han är en erfaren och skicklig yrkesman som kan hitta lösningar och genomföra dem professionellt. Vill också poängtera att Christer är en glad, positiv och effektiv person.
Vi kan varmt rekommendera Christer och hans kollegor, vi blev mycket nöjda och det tror vi att hans kommande kunder också blir.

Carina och Stellan Johannesson

 

 

 

 

 

 


”Jag träffade Elgigantens representant på Bomässan i Nyköping år 2016. Jag hade innan dess fått uppmaning från min badrumsleverantör att kolla upp Elgigantens kök som han starkt rekommenderade. I januari 2017 tog jag kontakt med Elgiganten i Nyköping och vi diskuterade olika lösningar som skulle passa mitt behov av kök. Mötet var mycket trevligt och jag fick bra tips och idéer kring utformningen. Alla vitvaror köptes vid ett senare tillfälle och även då fick jag värdefull hjälp och information av kunnig personal.

Christer var här och mätte allt och sedan kom ett första förslag på ritning. Efter någon mindre justering beställde jag köket i februari och den 20 mars levererades det. Leveransen fungerade också bra och jag fick allt inburet i huset. Samma dag var Christer och Mikaela på plats och direkt började köket ta form och innan dagen var slut var de flesta stommar uppe ! Några dagar senare var hela köket klart inklusive rör- och elarbeten.

För mig kändes det tryggt med Christer och Mikaela, de gav ett gediget och erfaret intryck, hade kul under arbetet och blev inte ställda inför problem som uppstod utan löste dem på ett bra sätt. Jag är otroligt nöjd med mitt nya kök som blev ett stort lyft för hela huset och kan varmt rekommendera Christer och Mikaela !”

Hälsningar Ulla